Skip to main content

KRACHT­TRAINING VOOR DUURSPORTERS

Voor wie?

Duursporters op elk niveau die hun prestaties willen verbeteren en het risico op een letsel tot een minimum willen beperken. U hoeft geen topsporter te zijn om te profiteren van kracht- en conditietraining.

Waarom?

Krachttraining is voor veel duursporters vaak de ontbrekende schakel om hun volledige potentieel te bereiken. Het is ook vaak de reden waarom veel atleten worstelen met terugkerende blessures. Wanneer krachttraining correct wordt gecombineerd met een uithoudingsprogramma, is het een instrument dat de uithoudingsprestaties op recreatief en top-niveau zal verbeteren.

Hoe gaan we te werk?

Sessie 1(45min): intake gesprek en baseline assessment (inclusief meting van lichaamssamenstelling, meting van de mobiliteit en basis kracht om uw persoonlijke startpunt te bepalen). Op basis van het gesprek en de testen wordt er een geïndividualiseerd trainingsschema opgemaakt.

Sessie 2 (45min): Tijdens de tweede sessie worden alle oefeningen in het programma doorgelopen. We bepalen de juiste gewichten voor u en leren u de oefeningen met een juiste techniek te doen. Tips en advies worden gegeven ivm progressie van de oefeningen. Voor het beste resultaat raden we aan om een follow-up sessie te plannen na 6 tot 8 weken voor feedback en progressie van de trainingschema.

  • Intake (2 sessies en opmaak trainingsschema): 120eur
  • Follow-up sessie + progressie trainingsschema: 60eur
  • 1 op 1 sessie (45min): 45eur*

Als u meer vragen heeft, neem dan gerust contact op met Liivia Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., +32 468 25 16 27 of maak een online afspraak.

* Voor 1 op 1 sessie is een Gympact lidmaatschap vereist. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen.