Banner Team

Liivia profielfoto

Liivia Raudsik-Deprince behaalde haar master diploma kinesitherapie aan de KU Leuven in 2013 met als specialisatie musculoskeletale revalidatie.

Liivia is een fan van actieve therapie en gelooft dat lichaamsbeweging de magische pil is voor veel gezondheidsproblemen.
Als kinesitherapeute is het haar doel om mensen aan te moedigen en te helpen hun gezondheids- en sportieve doelen te bereiken, of het nu gaat om pijnvrij te kunnen bewegen of het lopen van een halve marathon.

Als ze niet aan het werk is, vind je Liivia aan het trainen voor haar volgende triatlon, of op vakantie met Jeroen in Estland.

Bij Liivia kan je terecht voor het volgende:

Jeroen Deprince studeerde in 2013 af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, optie manuele therapie aan de KU Leuven. In 2014 behaalde Jeroen zijn diploma ‘Manuele Therapie’ aan de Universiteit van Gent. Meteen hierna volgde hij de opleiding dry needling  ‘extremiteiten’ en ‘wervelkolom’ aan het IMFT in Gent, in samenwerking met Uplands Physio Clinic uit Canada. Verder wil Jeroen zich verder verdiepen door geregeld bijscholingen te volgen. Jeroen heeft werkervaring opgedaan sinds 2013 bij Prof. Dr. Kurt Claeys te Zerkegem.

Jeroen zijn hobbies zijn sporten met name voetballen, lopen en zwemmen. Reizen en de wereld ontdekken is ook één van Jeroen zijn favoriete bezigheden.

Bij Jeroen kan je terecht voor het volgende:
Jeroen Profielfoto
Tijl Maenhout

Tijl Maenhout

Gympact

Physical coach - Personal trainer - Club owner Lifetime Fitness/Fitneasy

Sara Mostrey

Sara Mostrey

Gympact

Physical coach - Personal trainer (NASM certified) Small group training

Gerard Sinnaeve

Gerard Sinnaeve

Gympact

Management & Marketing - Triatleet

Nele Compernol

Nele Compernol

Healthy Bites

Foodcoach-Diëtist-Sportdiëtist-Diabeteseducator